ÇANAKKALE / GELİBOLU - 100. Yıl Barış Ortaokulu

Nis

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz "Yazar Buluşması" etkinliğimizin bu seneki konuk yazarı Birsen EKİM ÖZEN.

22/05/2024 tarihinde okulumuzda hem imza hem de söyleşi etkinliği yapılacaktır.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu program 23.04.2024 tarihinde saat 13.00'da okul bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Ekm

İl sınıf\alan zümreleri ve Çanakkale Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından ikinci dönem için oluşturulan 2023-2024 yılı 2. dönem konu soru dağılım tabloları Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanmıştır.

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Şbt

2023-2024 2.Dönem uygulanacak olan "Veli Görüşme Saatleri" belirlenmiştir.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Kılavuzu yayınlanmıştır.

Ekm

Değerli Velilerimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için yapacağımız Okul Aile Birliği toplantımızı 24.10.2023 Salı günü saat 15:45'de yapacağız. Katılımınız okulumuzu güçlendirecektir.

100.Yıl Barış Ortaokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Zaman Çizelgesi

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu yardımcı kaynaklara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız...

Ara

E-Devlet sistemi üzerinden artık velisi olduğunuz öğrenciye ait öğrenci belgesi alınabilmektedir. Öğrenci belgesini alabilmek için aşağıdaki adımların takip edilmesi gereklidir;